Cariere si oportunitati

Exista mai multe modele de business prin care o companie poate vinde produse. In functie de produsele vandute, unele modele pot fi mai profitabile sau nu. Compania Biomedis a ales modelul de business prin care produsele sale pot fi promovate si vandute de oricine in sistemul multi level marketing. Asta inseamna ca pentru cei interesati de o afacere in care nu trebuie sa investeasca in infrastructura afacerii, pot beneficia de preturi reduse, evidenta simpla si clara a vanzarilor si cresterea afacerii fara alte griji ale unei afaceri clasice.

In modelul ales de Biomedis, discounturile incep de la 5%-10% si in functie de volumul vanzarilor creste in continuare. Nu exista un volum minim de vanzari pe luna pana la un anumit nivel. Pentru venituri suplimentare si cadouri din partea companiei exista conditii speciale.

Pentru mai multe informatii despre afacerea Biomedis ne puteti contacta la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau telefonic la 0723.865.863.